Елена Ангелова – мис България 1999 г – наказана за желанието си да живее – превърната в проститутка и търпяща жестоки гаври, насилие и брутални изнасилвания по заповед и за кеф на Бойко Борисов – Министър-председател на България!!

https://m.xhamster.com/movies/3386811/hot_anal_fuck.html

https://m.xhamster.com/movies/3386811/hot_anal_fuck.html

През изминалите 2-3 години от началото на „наказанието“  до скоро, доста от мълчащите по случая „управляващи“ политици, бивши и настоящи „народни избраници“, висши държавни чиновници-бизнесмени и др боклуци, тогава с всички сили помагали на Бокйко да възпита „курваентията“

В този клип, пуснат в порно сайт, се чува какво си говорят двамата мъже, които изнасилват жената. Тя от своя страна е инструктирана от тях да не произнася думи.

Те говорят на развален английски, а тихичко между тях и нея, си общуват на български.

Докато си говорят, те казват и коментират за случващото се с Елена.(така я наричат, споменават, че е била и мис)

Колкото и да е странно накрая те и се извиняват, че са я малтретират.  Казват, че са се надявали да помогнат по този начин, като пуснат това видео, като хората видят определеното ежедневие на Елена, защото ни управлява и има власт психопат като Бойко Борисов. За съжаление, тя не е единственната, а само една от многото жертви на този тежко болен психически индивид.

Важното от клипа е, че макар и тихичко, на развален английско-български има хора, осмелили се да я кажат и извършат реално действие, за да променят ситуацията и унищожителната за нас хората реалност. Всеки, имащ желание и добри слушали ще чуе какво се казва.  Не съм написал и извадил разговора, който иска сам да чуе.

Надявам се да не са нужни такива доказателства и с други жени или от самите „пърформанси“, организирани за забавление на изрдотите, позволяващи си да издевателстват и тормозят хората, защото те са си присвоили държавата и нейните органи, за да могат да си организират оргии като от времето на Клигула.

Направили са си държавана банда.

Истината е една. Едно нещо или е така или не е. Действията и фактите или се приемат, независимо от нежеланието ни да повярваме и това да ни помагне  да не позволяваме в бъдеще такива изроди ни управляват и да се гаврят с малкото човешко и нормалното останало в България.

От казаното във видеото става ясна ужасяващата картина и смразяващата истина за извършваното от министър-предателят Бойко Борисов.  Същият, явно си е въобразил, че е цар или султан.

Той е забранил на Елена да общува с мен ( Александър Атанасов) защото я възприел като собственост и „негова курва“.  Изхождайки от това, решил да я накара да съжалява за желанието и да не е негова робиня. Той  решил да и покаже как като не слуша ще се стане професионална курва, калвато явно искаша да бъде щом не изпълнявала желанията му. Започнал да и осигурява и поток от клиенти, за нейно удобство в кантората и на Солунска, а по-късноте желаещи, посещавали дори в дома и в Бояна. Там  назначената и охрана  (за да в пази от мен) осигурявала спокойстието на клиентите и гарантирала, че Елвна няма да и скимне да избяга. Борисов без угризения и съвсем справедливо според разбиранията му постъпвал с нея.  Няма да ви давам подробности за извращенията и гнусотиите които Елена се наложи да преживее. На брутални издевателствата са подложени и близките й. Колежката и Гергана Нинчева също почва да работи като курва на Борисов. Малтретирането, побоя и садизма с който те са принуждавани да „работят“  ги пречупвана   и прави роби и жертви на Стокхолмския синдром.  Ставащото считах за невъзможно да бъде реалност през 21 век, ако не навсякъде, то поне за Европа.

За мен също се погрижиха доста добре. Ще опиша и предоставя доказателства за всички подслушватели, манипулации, произвол от страна на държавата и опити да бъда убит.

Надявам се, че вече масово хората разбраха капана на „протестите в социалните мрежи“. Цялата енергия заминава за писане на постове, като най-вероятно се общува в групи, създадени точно с цел да се предотвратят реални протести.

Трябва да да действаме  за да сложим край на тази лудост.  Това минава през задължителното отстраняване на Борисов.   Като начало трябва да премине през преглед на комисия от доказани в България психиатри (няма да му назначим неговите, не сме толкова жалки).

За да е по-изпълнителна Елена, Борисов  заплашил  и показал напрактика, че няма да се поколебае да отвлече и нарани децата на Елена И бившия и съпруг Нейчев. Пред училището на Александър (голямото дете на Елена) започнали да дебнат джипове. За тях, тя каза по Нова ТВ в предаването ,,Комбина,,

Като майка която знае, че децата и са в опасност, тя излъга максимално много и нелепо по ТВ. Считам, че така се надяваше се, когато хората видят как изглежда физически и като се държи неадекватно и лъже нагло, те ще се досетят, че това е по принуда и е изнудвана.

В допълнение ясно се вижда, че Елена е принудена да приема наркотици, по-точно опиум и хероин. Това ми каза и самата тя.   Тогава аз все още не можех да повярвам, че това което имам на записи и тя намеква и показва, все пак е възможно реално да б умишленно да е причинено от друг човек. Не ми се вярваше, че изрод и боклук от такъв род, може да е управляващ България.

Въпреки старанието си да лъжат така идиотски, Елена и Николай не успяха да намерят подкрепа и разбиране освен мен – който Нейчев и охраната Гинин се опитаха да затрелят хладнокръвно.

Досега бях ангажиран и с задачата да остана жив, за да  не остане всичко ненаказано и тайна. Сега се надявам да стане ясно най-накрая и да се рзбере истината – ужасна и немислима.

Убеден съм, че Николай Нейчев стреля и искаше да ме убие с надеждата всичко това да приключи. Да стане нещо което да промени ставащото в дома му, пред децата му. Знам, че се решиха  да стрелят по нас, само защото е предполагал и знаел, че и аз предпочитам да умра, пред това което се случваше и изживявах и страдах всеки ден. Освен това и за него е било  начин да направи нещо реално най-накрая.  Разбирам мотивите му и съм благодарен, че е намерил тази смелост и милосърдие да се опита да ме убие и да спре ставащото с Елена и семвйството му. Сега проблем за Борисов има защото вместо да се извърши разследване и аз да дам обяснения, както и да се установят безпорните факти по случая, до ден днешен не съм разпитан  от полицията. Аз не съм нито свидетел, нито обвиняем, нито потърпевш. Реално е извършен опит за убийство на 4 човека.  За това, нито една медия не написа нищо друго освен от позволеното им – някакъв луд има проблеми…..

Освен всичко, прокуратурата на следващия ден след стрелбата направи напълно незаконен обиск в къщата на баща ми. Следователят реално открадна значителна сума пари, собственост на баща ми. Сега тече поредната данъчна проверка, но за тяхно съжаление парите са с законни и с доказан произход….

В ЛИЧЕН план през последната година и полвина нех подложен на тотална репресия и натиск. Без никакво основнание  няколко пъти ме прибраха в различни лудници, където държавната банда има техни лекари. За щастие успях да се измъкна навреме от „леченията“ за да не бъда съсипан и превърнат в зомби. Когато по такъв начин се „лекува“ здрав човек като мен, и то с специално подготвени лекарства“, всеки ден може да е фатален. Получавах тази и други ВИП услуги  от държавната банда от името на държавта България. Дори и бюрокрацията беше премахната заради мен и без да се спазват процедури и закони,  от загриженост към мен, за да не се губи време ме прибираха за „лечение“ в доказаните „клиники“.

Да не говорим, че не съм си плащал и здравните осигуровки, след като бях съкратен от МЗХ,  и не найстина заслужавам толкова добро отношение и  безплатна грижа от държавата.

(Днес отново започнах работа в МЗХ. Заповед с днешна дата ми беше връчена. Благодаря на министър Румен Порожанов, за собствената му позиция и решение по случая.)

 

Докога ще продължаваме  това. Все пак в държавата има останали човешки същества и хора?

Защо продължават да изпълняват желанията и хрумванията на този тежко болен човек?  (Ако има нещо човешко още в него)

Защо е подложена и продължава да е малтретирана Владова от Асоциация на агроекологичните земеделски производители. Толкова ли голяма грешката в, че пусна преди 5-6!месеца, след случката със стрелбата по мен, жалба в 04 РПУ. Тя беше заплашена, че ако пише и ми помага за излизане на истината за случая с сина ми Кристиан и майка му Елена Ангелова, както и  най -вече истината за участието на Бойко Борисов в ставащото,  ще направи такава грешка, която няма да мoже да поправи.

Заплашвани в продължение на няколко дена, в този период и най- вече след като избягах от лудницата на  Сточна гара, кудето бях лекуван интензивно 15 дена. На 15 ден СРС (Софийски районен съд) разгледа материалите по делото за моето задължително  „лечение“ и взе решение да за още два месеца принудително лечение. Отбелязвам, че имам решение на ВАС, че задържането ми в лудницата е напълно незаконно и реално е извършено без никакви документи или на базата на каквото и да е решение. Точно излизайки от сградата на СРС,  преди да се кача в линейката, за да ме върне в лудницата на сточна гара, дойде мъж в черни военни дрехи, хвана ме за врата и ми каза: „много поздрави от Бойко Борисов.

Благодарен съм за това събитие, защото именно то ме ядоса и като на филм успях да избягам два часа след като се върнах в лудницата.

Напомням, че решението взето от софийски районен съд (СРС) за още два месеца лечение се основаваше на базата на тройната експертиза, извършена от психиатрите от „Център за психично здраве“ на Сточна гара. От своя страна експертизата е базирана на информация от ТВ Нова, от предаването „Комбина“ гледано от лекарките, определящи психичното ми състояние и мерки за лечението ми. Това е написано в самата експертиза, че имам натрапчиви и налудничави мисли  като съм си внушил, че съм имал връзка с Елена Ангелова, както и че имаме дете – Кристиан……

След  седмица се явих на обжалването пред СГС ( Софийски градски съд). Благодарен съм на този състав на СГС, че прие купищата доказателства, показващи че нямам налудничави вярвания относно това, че имам дете и връзка с Елена.  Приеха снимки на майка ми с внука и Кристиан. Майката на Елана го водеше къщи за събота и неделя, за да се види с татко, бабата и дядото. Самата Елена се беше развела преди седмици, но ми каза, че е решила да остане в къщата на Нейчев. Същият не и давал да се вижда с мен, затова майка и адв. Кремена Весова, водеше сина ми Кристиан при нас. Незнайно защо след развода си реши да (решението на Елена, приех като факт и нейно желание, което нямам право да оспорвам, след като е било без да е взето под заплаха от  Нейчев, за което тя ме увери.  Сега знам, че я е заплашвал Борисов и наистина, ако беше дошла при мен нямаше да имам никакви шансове да разбера истината и да потърся сметка ма виновните изроди! Предоставихме и нейната искова молба до САГ в която иска аз да бъда признат и вписан в акта за раждане като баща на Кристиан. (Дни преди заседанитето, което беше дори насрочено, Елена изтегли исковата молба..)

 

БЛАГОДАРЯ НА ЕЛЕНА И ИСКАМ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЛКО ХОРА СА УЧАСТВАЛИ В ТАЗИ МЕРЗОСТ. ТОВА ЗА МЕН Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН И ЦЕНЕН ЧОВЕК.  ЖЕНА, КОЯТО ОЩЕ Е ПОДЛОЖЕНА НА УНИЖЕНИЯ И ГАВРИ, МИНАЛА ПРЕЗ ВСИЧКАТА ГНУСОТИЯ И НЕЧОВЕШКИ ПОСТЪПКИ, ЗА ДА ДАДЕ ШАНС НА МЕН ДА ЖИВЕЯ И ДА ПОМОГНА В БЪДЕЩЕ НА НЕЯ И ДЕЦАТА.

ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ДО ВСИЧКИ ВАС, КОИТО УТРЕ ЩЕ СТЕ НА НАШЕ МЯСТО НО НЯМА ДА ИМА ЛУД ЧОВЕК КАТО МЕН,БОРЕЩ СЕ ЗА ЧЕСТТА,ДОСТОЙНСТВОТО,ЛЮБОВТА И СЕМЕЙСТВОТО СИ.

БОРЕЩ СЕ НЕ САМО С ДЪРЖАВНАТА БАНДА, А И С ВАШЕТО НЕЖЕЛАНИЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО МИ КОСТВА ВСИЧКО И ЧЕ ГО ПРАВЯ ЗАДРАДИ БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС НЕ СА УЖ ЗАСЕГНАТИ!

 

Дълго се опитвах да оправдая действията на Борисов. Поставях де на негово място и разбирах, че за него да изнасилва, да се гаври и унижава хора е нормално. Това е защото досега никой  дори не му е казал, че това не е нормално за човек. Спейки с  жените на приятелите си (дискретно в съседната стая) той не е чул от тях, че се това ги наранява и обижда ако не друго  даже обратното…

Ето аз го казах отново истината! Има ли живи хора в България?

Инж. Александър Атанасов

Държавен експерт в МЗХ

За (НА)ЛИЧНО 363 Articles
Александър Атанасов

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван