Решетникоманията на мозъчно увредените хАаааа’ „апостоли” на ХаАаа..антикомунизма

Каквото и да се случи в милата ни Татковина, антикомунистите винаги намират начин да открият „демонична“ руска завера, но понякога самите политици с  необмислени изказвания стимулират политическата им фантасмагорика. Премиерът Борисов взе че изрече: загубихме президентските избори, защото не искахме да ги спечелим, защото не е добре за демокрацията една партия да владее всички власти. Антикомунята захапаха думите му и провидяха зад тях заповед за загуба на Леонид  Решетников, но никой не им подаде усмирителна риза. Никой не ги попита как така се губят избори по заповед, след като Решетников, дори да е „многоръкия  Шива“, не би могъл да гласува „за” или „против” от името на целокупния  български избирател. Може би са спуснати нареждания към електората на ГЕРБ да гласува за Радев?!

Този въпрос остана без отговор.  Но от появяването си нашата политическа сцена в контекста на плановете на Корнелия да се възкачи на връшката на изпълнителната власт,  Решетников е главният персонаж в политическите бълнувания на антикомунистите. И ако мозъците ви не са прегорели от жегата и приемете безусловно писанията на въпросните авторитети, има вероятност да стигнете до гениалното прозрение – което може да измисли само болен мозък, че

че Решетников  едва ли не

е властелинът на Кремъл,

дърпл конците на Путин  и на целия свят,

а най-вече на политиката у нас. Ти да видиш що за гений трябва да си за да достигнеш до такива дълбоко мислени умозаключения тип ала  Георги Коритаров

Бившите съветски възпитаници от Брежневската школа с кеф изсипват чувалите със собственоръчно дописани факти за коварния план на Леонид Решетников да ни откъсне от ЕС и НАТО .(макар ,че след като не е имало референдум следователно България незаконно е вкарана в тези структури.)

Дали е възможно, няма особено значение. Важното е, че обслужва перфектно собствените им финансови планове и нужди. Но някои техни „открития” удрят в земята идеите на треторазредните натегачи от онази ера, когато се създаваха класически лозунги от типа „Всички комунисти под земята”(лозунг в мина). Или „Да се борим за чистотата на марксистко-ленинските идеи”(надпис в обществена пералня). На бившите съветчици им идва отръки  да пускат кьор фишеци, не случайно още по Живково време са избрани да седнат на съветската софра на пропагандата. Днес само упражняват наученото- вече срещу бившия си благодетел.

Един от първите, заподозрял Решетников в пъклени помисли да ни отклони от правилния път,  е завършилият режисура в Москва Евгений Михайлов. След като мина през СДС на танк, но не успя да лапне Киноцентъра, другарят ЕМ се разлюти на Костов и на комунизма от 1944 година. В крайна сметка (и поради липса на други покани),  пристана на Местан. Не влезе в парламента с ДОСТ и вината, разбира се, беше на вездесъщия Решетников. Но той беше доволен, че ДОСТ-ът е попречил на Решетников да постигне нещо си на парламентарните избори.

„До този момент стана ясно, че Кремъл се намесва в българските работи, както е описано в плана „Решетников“. Той беше реализиран с избора на президента Радев. ДОСТ попречи на реализацията на втората част от този план на парламентарните избори“, каза Михайлов за медиите, но не показа този прословут план. Остана си негова тайна,  база за всякакви нискобюджетни анализи – за радост на феновете му и  за ужас на нормалната част от населението в интернет.

Иво Инджев също се отдаде на Решетников и със същата страст, с която е подал заявлението си за агент към бившата Държавна сигурност. По случайност и той  се е образовал в съветска Москва, та намирането на враг за него също е фасулска работа. Ако не е западният империализъм, ще бъде руският, но бизнесът си върви  по ноти.

Последното доказателства за шизофренната решетникомания е статус на агент САШО, известен още като Илиян Василев. Същият се отдаде на казута да превърне Льона Решетников в основен виновник за всички политически галимации у нас, вкара го и в казуса с НДК.

„Понеже Цацаров не смее директно да изпълни указанието да „удари“ Томислав Дончев, който е неудобен като проевропейски и прозападен политик в обкръжението на Борисов и започна отдалеч с визиране на „следващия“ след Боршош. Това са Решетникови указания…”

Преди време същият написа и друга култова нелепица – ще повдигнат обвинение на Даниел Митов, за да не бъде назначен втори път за външен министър. И това също било по плана Решетников.

Лицето Методи Андреев е първият изпълнител на мокри политически поръчки, в качеството си на бивш шеф на Комисията по досиетата. Днес вече не помни как вадеше подборно досиета, но се придържа стриктно към антируския си репертоар и спорадично се изявява като яростен РешетникоТрошач. Самосезира се от думите на Борисов и натори медиите с нови умотворения. Решетников е наредил на Борисов да загуби изборите, каза бившият шеф на Комисията по досиетата, която по негово време се превърна в римейк на старата Държавна сигурност.

Още един „апостол” на Фейс антикомунизма, съветският възпитаник Георги Кокеров, обича да спряга Решетников в настоящи събития и в най-невероятни роли. Но за разлика от Илиян, който не се знае какъв е в настоящата си битност, Георги е убеден герберист. Като такъв смята за свой дълг

да целува могнолиите на премиера

с най-невероятни съчинения,

за които и кралете на фантастиката биха му завидели. Последната творба на съветския инженер също преповтаря ЛЪЖАТА, че Бойко си признал за натиска на Решетников.

Бойко Борисов ясно и откровено разказа на своите привърженици и почитатели, че е принуден от руския генерал Решетников ГЕРБ да загуби президентските избори. Затова е издигната за кандидат-президентка Цецка Цачева. С тази своя постъпка Бойко Борисов спечели много. Искреността е оценена и в бъдеще ще има още добри неща за ГЕРБ и България. Загубено е едно сражение, но е спечелена войната с комунягите-доказани национални предатели и руски лакеи. Курнелия много бърза да се радва. Комунизмът си отиде в целия свят. Ще си отида и от България. Утре ще бъде по-хубав ден! България ще пребъде!”

 Кокеров също като  Илиян и Евгений си има фен клуб във Фейса, който поглъща с удоволствие болно-мисловните му конспиративни запъртъци. И  също като тях се прави на улав, когато го питат: „Байно, след като толкова мразиш съветското минало, отказваш ли се от този период в живата си и от съветската си диплома?“

Един истински антикомунист и русофоб би скъсал тапията си на две, би върнал парите, потрошени за обучението му в Съветския съюз, но тези тримцата  не са точно такъв типаж. „Доблестта“ им свършва там, където започва личният им интерес.

Георги Николов (публикация в социалната мрежа)

За (НА)ЛИЧНО 363 Articles
Александър Атанасов

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван