Чешмяната вода се пречиства с хлор, за да бъдат унищожени бактериите и вирусите в нея. Количеството хлор би трябвало да е  достатъчно голямо, за да се елиминират микроорганизмите и  достатъчно малко, за да е безвредно за човешкото здраве.  Дали обаче това е така остава отворен въпрос и можем сляпо да се  доверим на институциите, които контролират този процес.  Понякога чешмяната вода съдържа твърде високи нива на флуор както и токсични метали които са непосредствена опасност  за здравето ни. С поточните диспенсъри, тези опасности обаче  се елиминират. С тях водата не застоява и същевременно  се пречиства до съвършенство. Разполагаме с филтри с активен въглен и зеолит, омекотители на  варовитата вода , филтри за обратна осмоза и още много  приспособления с които водата, която пиете  да е пречистена  и здравословна.

За безплатна доставка: 0889 891 821 ; 0886 164 594, 0886 070 076

магазини в гр. София:

бул. “Възкресение” бл.87 до вх.7  жк.   “Люлин” – 5, бл. 549

 

бутон за социални мрежи

 

 

 

 


Поставя се на батерията в кухнята. Премахва утайки ( кал, ръжда), хлор и органични съединения и подобрява аромата и вкуса на водата. Смяна  на филтъра от 2 до 3 месеца.

 

 

 Цена: 39,75 лв.

 

Поставен върху кухненския плот. Свързването на водата става посредством накрайник, който е включен в комплекта .  Могат да бъдат инсталирани различни видове филтри. Той е един от най-практичните и икономични решения, които имат за цел да се подобри качеството на питейната вода.

Цена: 48,50 лв.

 

Поставен върху кухненския плот. Свързването на водата става посредством накрайник, който е включен в комплекта .  Могат да бъдат инсталирани различни видове филтри. Той е един от най-практичните и икономични решения, които имат за цел да се подобри качеството на питейната вода. Колоната е изработена от хлорирана неръждаема стомана

    

Цена: 97.30 лв.

 

Филтърен  корпус за скрит монтаж ( под кухненския плот)  – бял 10 “ – 1/4 “.           Поставен под мивката. Подходящ за  полипропиленови филтри и филтри с активен въглен. Комплектът включва скоба и ключ.

 

Цена: 24.60 лв.

 

Двоен филтърен корпус за скрит монтаж

 

 

Цена: 56.80 лв.

Двоен филтърен корпус за скрит монтаж (под кухненския плот) –  с UV лампа 16W. Ултравиолетов стерилизатор за микробиологично пречистване на вода за битови нужди. Унищожава намиращите се във водата бактерии и вируси, без да променя химическите й свойства. Това е най-добрият метод за стерилизация на вода за питейни нужди.

99.9% резултатност при дезинфекцията на водата;
►живот на лампата – 8000 часа (около 1 година);
►физико-химическите свойства на водата не се променят при ползването на стерилизатора.

Цена: 179.60 лв

UV технологията унищожава до 99,99% от всички микроорганизми в рамките на секунди, без добавяне на химикали, без вредни странични ефекти,  надеждно, ефективно и евтино. 

 

пречистване на питейна вода –чрез обратна осмоза

Филтри за вода с мембрана за обратна осмоза прилагат най-добра технология за пречистване на водата за питейни нужди. От водата се отстраняват над 99% от вредните примеси: бактерии, вируси, тежки метали, флуор, радиоактивни елементи, пестициди, хлор. При 4 членно семейство инвестицията в системата се изплаща за около 6-7 месеца (ако семейството купува бутилирана вода).

Цена: 288,6 лв

ОБРАТНА ОСМОЗА КАТО МЕТОД НА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА

Процесът обратна осмоза се основава на природните закони. Водната молекула в сравнение с пестициди, йони на тежките метали, микроорганизми и всички вредни и ненужни примеси е с много малък размер. Това позволява през микроскопично малките отвори на осмотичната мембрана да преминава чиста вода, а замърсяванията с част от водата да се изхвърлят в канализацията.

Троен филтърен корпус за скрит или открит монтаж.

 

 

 Цена: 98.20 лв.

 

филтърен корпус под кухненския плот – метал с пластмасова глава 10 “ – 1/2 “. Поставен под мивката. Приема полипропиленови филтри, филтри с активен въглен и други размери 10 “ X 2,5 “ на пазара. Комплектът включва скоба и ключ.

 

Филтърът за пералня е идеален  за монтаж в подаването на вода от пералнята или миялната машина, когато е необходимо намаляване на твърдостта на водата .В него има полифосфат кристали. Предпазва пералнята и съдомиялната машина от натрупване на котлен камък и увеличава ефективността на перилни препарати с 30%. Фитърът е за многократна употреба, просто  се отвинтва и отново се  напълва  с полифосфати кристали. Филтърът е свързан директно към кранът за  студената вода, която постъпва в  пералнята. Не се изискват технически познания за монтаж.

 

Филтърна колона 4”

ФИЛТЪРНА КОЛОНА 2М   за студена вода използва се за  водопроводни  инсталации ¾” поставя се полипропиленов активен въглен

 

Цена: 18.20 лв

Филтърна колона 5”

ФИЛТЪРНА КОЛОНА 2М   за студена вода използва се за  водопроводни  инсталации ½” поставя се полипропиленов активен въглен

 

 

Цена: 18.20 лв

Филтърна колона  7”

ФИЛТЪРНА КОЛОНА 3М   за студена вода използва се за  водопроводни  инсталации ½” поставя се полипропиленов активен въглен.

Цена: 18.20 лв

ФИЛТЪРНА КОЛОНА 3М   за студена вода използва се за  водопроводни  инсталации ¾” поставя се полипропиленов активен въглен

Цена: 19.20 лв

фИЛТЪРНА КОЛОНА 3М   за студена вода използва се за  водопроводни  инсталации 1” поставя се полипропиленов активен въглен

                            Цена: 20.20 лв

ФИЛТЪРНА КОЛОНА 10|” 3М   за студена вода използва се за  водопроводни  инсталации ½”, ¾”, 1”  Допостимо налягане  8 Bara

                          Цена: 21.50 лв

 

Поточен дипенсър

 

 

 

 

МЕХАНИЧНИЯ ФИЛТЪР ЗА ВОДА  20 микрона

Филтърът се прилага в първи етап от филтриране на питейна и битова вода. Поради пяноподобната си структура, с голямо количество отворени микромехурчета отлично абсорбира механични замърсявания като пясък, тиня, ръжда с размер до 20 микрона. Ефективно защитава домашни водни инсталации и уреди. Полипропиленовите влакна са устойчиви на химикали и не позволяват развитие на микроорганизми. Поставя се във филтърни колони с размер 10 инча.

Цена: 4.00 лв

 

• 100% въглерод от кокосови черупки
• Възприемането 0.5 мкм
• отстраняване на утайка (пясък, кал, ръжда и суспендирани твърди вещества) до 0.5 мкм
• Премахване на хлор до 100%, на органични замърсители, пестициди, патогени химикали съгласно NSF / ANSI стандарт 42
• Подобряване на вкуса и мириса на водата при високи нива по NSF / ANSI стандарт 42
• Премахване на кисти (Cryptosporidium, Giardia, Toxoplasma Entamoeba и) пропускливост до 0.5 микрона по NSF / ANSI стандарт 53
• Намаляване на концентрацията на олово (олово) (олово е силно токсичен метал,

който влиза в питейната вода през тръбите за водоснабдяване)

съгласно NSF / ANSI стандарт 53
• Не отделя въглероден прах
• Сертифициран от NSF организация
• Произведено в Америка

• 100% въглерод от кокосови черупки
• абсорбцията на 17:00
• отстраняване на утайка (пясък, кал, ръжда и суспендирани твърди частици) към 17:00
• Премахване на хлор до 100%
• Подобряване на вкуса и мириса на водата на високо ниво по NSF / ANSI стандарт 42
• Отстраняване на органични вещества
• Сертифициран от NSF организация
• Произведено в Америк

 

За безплатна доставка: 0889 891 821 ; 0886 164 594, 0886 070 076

магазини в гр. София:

бул. “Възкресение” бл.87 до вх.7  жк.   “Люлин” – 5, бл. 549