Националист ли е наистина „воеводата“ на ВМРО Красимир Каракачанов и от де му дойдоха многото скъпи имоти?

В интервю пред руската национална информационна агенция ТАСС, новоизлюпеният вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов обяви, че България трябвало да развива отношения с Русия в… сферата на диалога. И че ние сме били „ТВЪРДИ“ членове на ЕС и НАТО и дискусии по този въпрос не можело да има.

Само преди няколко дни пък, пишман войводата заяви без свян и срам, че ние трябва да плащаме на НАТО, защото алиансът ни пазел. Неизвестно от кого.

Ако поредният „слуга на народа“ удобно е забравил, ние ще му напомним, че САЩ, НАТО и ЕС, за 25 години унищожиха мощната българска армия. Нарязаха за скрап цялото ни въоръжение от танкове, артилерия и авиация. Ликвидираха нашите ракети с ядрени бойни глави, които бяха сигурен гарант за неприкосновеността и суверенитета на страната ни. Разсипаха и цялата българска икономика. И затова ние сме най-бързо изчезващата нация в света.

При това положение, в задачата се пита, как може човек, който нарича себе си „патриот“, да каканиже, че сме член и при това „лоялен“, на тези организации, които за четвърт век унищожиха държавата и народа му??!

Наистина, такава нечувана наглост и безочие може да разгневи и най-хрисимия и кротък човек на света. Защото нищо не е по-ниско в морално отношение от тези хора, които криейки се под маската на „патриотизъм“ и „родолюбие“, предават и своята държава, и своя народ на заколение. Още гениалният български поет и революционер Христо Ботев заклейми с цялата си мощ, тази отвратителна форма на лицемерие и коварство.

И на всичкото отгоре, бившият „войвода“ и сегашен властник, иска държавата да плаща на НАТО, който щял да ни пази от нещо си. Все едно да пуснеш лисицата в курника да пази кокошките. И това е така в буквалния смисъл на думата, защото Каракачанов прекрасно знае, че именно НАТО и ЕС натъпкаха страната ни с военни бази и оръжия, и на практика ни окупираха.

И то не за да ни пазят. А за да превърнат страната ни в ПЛАЦДАРМ за евентуална война с нашите славянски и православни братя от Русия.

Нещо повече. „Добричките“ САЩ и НАТО обградиха отвсякъде Руската федерация с военни бази, пълни догоре с оръжия, включително ядрени ракети. Чичо Сам готви, по подобие на хитлеристите, „мълниеносен ядрен удар“ срещу територията на Руския Колос.

 Тоест, оказва се, че ние трябва да плащаме на САЩ, за да имат пари да унищожат нашата двойна освободителка Русия. Въпреки че без безкористната саможертва на стотиците хиляди руски войници, нашата държава отдавна нямаше да съществува на картата на Европа.

Но лицемерието и коварството нямат граници. Каракачанов има наглостта да заяви, че именно Руската федерация била „империя“ и имала своите „имперски“ интереси на Балканите. Но нейните интереси не трябвало да пречат на развитието.

Това означава, че според нашия нов „военен“ министър Каракачанов, Русия пречи на развитието. Защото имала свои интереси.

Нека отново попитаме г. Каракачанов коя държава няма своите интереси? И коя държава не се ръководи от тях? Като изключим България, разбира се. Защото ние имаме интереси, но нашите пишман политици не се ръководят от тях, а от само от надиплените в джобовете им долари.

Може би САЩ нямат интереси? Може би те не са държавата, която за последните 25 години разположи стотици военни бази по целия свят. Може би те не са държавата, която нахлу с военна сила, бомбардира и разсипа десетки страни по земята? А останалите окупира. Ето това се нарича ИМПЕРИЯ. И то империя, която твори само зло.

С една дума „патриотите“ продължават политическата клоунада на ГЕРБ. Славословят САЩ и ЕС за сметка на мизерстващия български народ.

Но нека знаят, че „царството на предателите“ никога не е продължавало дълго. И конниците на апокалипсиса ще отнесат първо техните души.

 

А СЕГА МАЛКО информация ЗА  СЪВРЕМЕННИЯ „ВОЕВОДА “ НА ВМРО

 

Знаете ли че, Красимир Каракачанов залага имоти на оглавяваната от него „Фондация ВМРО”, за да обезпечава собствени кредитни задължения?

Оказва се, че Джаба войвода, както е по-известен Каракачанов сред своите съратници, освен да върти чевермета и да поглъща по няколко мешани скари на едно хранене, имал и неподозирани други таланти. А именно, да трупа имоти на свое име. Остава загадка, как един партиен чиновник като него, който през целият си живот не е работил нищо друго, освен да бъде функционер на заплата в различните превъплъщения на сурогатната ВМРО (фалшификат на историческата организация) след 1990 г. е успял да придобие толкова много лични имоти в цялата страна. А те наистина са много! Но да започнем поред…

 

Първата перла в имотната корона на лицето Красимир Дончев Каракачанов е поставена през 2003 г., когато лидерът на ВМРО закупува апартамент в един от най-скъпите софийски квартали – „Изток” с площ от близо 130.00 кв. м. Всеки, който иска да провери стойността на един такъв имот, нека просто отвори първият попаднал му сайт за недвижими имоти и ще разбере, че пазарната му цена в никакъв случай не е под 200 000 евро!

Имотният рейд на чеверме комитата продължава и през 2004 г. и 2005 г. Тогава в две последователни години Каракачанов придобива апетитни имоти на морето, а именно жилищна сграда намираща се във вилната зона на Кранево и поземлен имот от 1173 кв.м. в землището на с. Осеново, Община Аксаково.

 

През 2013 г. Каракачанов закупува имот от 1000 кв.м. в Община Трявна, който няколко месеца по-късно той и съпругата му – прокурор в Софийска градска прокуратура великодушно подаряват на бащата на Красимир Каракачанов – видния функционер на казионното БЗНС по времето на комунизма Дончо Каракачанов. Според запознати, към дата днешна в този имот близо до Трявна има издигнат хотел.

Последната имотна придобивка на тарикат патриота е от миналата 2016 г. Тогава малко след президентските избори, в края на месец декември Каракачанов закупува близо декар и половина в землището на с. Любовище, Община Сандански. Можем само да предполагаме, кога точно ще бъде издигнат на това място следващия хотел от бизнес империята на Красимир Каракачанов.

Най-омерзителното в цялата политико-икономическа дейност на Каракачанов обаче е в това, че същият използва имоти на ръководената от него „Фондация ВМРО”, за да трупа собствени финансови дивиденти. За какво става дума? През 2007 г. Каракачанов изтегля заем за собствена употреба от Банка ДСК, който обезпечава с имот на „Фондация ВМРО” в град Петрич! Как става това? Ами много просто. Физическото лице Красимир Дончев Каракачанов сключва договор за банков кредит с Банка ДСК. Банката обаче иска съответните гаранции, че кредитът ще бъде върнат и настоява да получи съответните обезпечения. Обезпечението е дадено своевременно от юридическото лице „Фондация ВМРО”, което учредява договорна ипотека в полза на Банка ДСК върху свой имот в град Петрич, с цел същия да послужи като обезпечение по кредитното задължение на физическото лице Красимир Дончев Каракачанов. Председател на Управителния съвет и представляващ „Фондация ВМРО” е… физическото лице Красимир Дончев Каракачанов.

От казаното до тук не е чудно защо Каракачанов се сдуши с ГЕРБ-ерските мутри и техният омбашия – бандит номер едно Бойко Методиев Борисов!

 

За (НА)ЛИЧНО 363 Articles
Александър Атанасов

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван