Обзор на посещението на Борисов във Франция и Германия

Как да преведем посещението на Борисов във Франция и Германия? Защо министър-председателят не успя дори да се избръсне от бързане? 

 

Любимият номер на Бойко Борисов е, когато той разговаря с даден човек на четири очи, в последствие да отрече казаното в публичното пространство, като заяви, че другата страна лъже. По този начин започваме обзора на политическата обстановка и по-точно кризисната ситуация, в която са изпаднали Борисов и новосъздадения кабинет „Борисов 3“. Съвсем очевидно е паническото му посещение при френския президент Макрон, който е интелигентен мъж и едва ли си дава сметка какъв примат и дистанционно управляем уред среща в лицето на представителя на българската държава. Борисов така скорострелно замина за Франция, че не успя дори да се обръсне – считаме, че сутрешните рутинни занимания са минали под напрежение. Надяваме се, че Меркел, като всяка жена, към която Борисов пусне неотразимия си чар, няма как да остане равнодушна за пореден път към премиера. Макар и политическите опоненти да го клеветят, той остава като капка роса- чист и невинен, както винаги. Всички лъжат за Бойко. Единствено той не лъже за себе си. Нали така? 

Ходът на руската дипломация се случи блестящо. Дойде може би късно , но все пак по-добре от никога. Трябваше някой наистина да покаже на този индивид какво е да се разбереш нещо с даден човек и в последствие той да обяви, че това не е така и другата страна го злепоставя и лъже. Хубаво е Бойко Борисов да се научи да дава оценка на действията си, ако това е възможно, защото тази негова способност е до някъде съмнителна, тъй като той е или силно ментално увреден или пък дистанционно управляван от друг център, който не му дава право да мисли. Мисловният процес при него е до такава степен развит, че се свежда до първично приматно ниво. Малоумно до мозъка на костите, но пък много добре действащо и сразяващо опонентите със своята стратегия и непоклатимост. Тук има нещо крайно нередно. Затова да видим дали Маркел и Макрон ще спасят молещия се и плачещ Бойко Борисов. Това не е България, това е ненормален индивид, който направи заложник цялата нация, всички около него и бъдещето на България, за собствените си егоистични и нечовешки навици.

За (НА)ЛИЧНО 363 Articles
Александър Атанасов

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван