На 22 май, в 22 часа, 22-годишен „терорист“ отне живота на 22 жертви

На базата на предишна публикация, обръщаме внимание на повтарящото се число 22, в различни варианти. На 22 май, в 22 часа, 22-годишен терорист отне живота на 22 жертви. 

Това се случи един ден след като бе сключен договор за 350 млрд. долара за оръжие между Саудитска Арабия и САЩ. На другият ден дойде и изблика на врага в Манчестър. Знаем, че Америка е съюзник на Великобритания, където се случи този терористичен акт, именно за да потвърди навременните действия на САЩ за масово въоръжаване.

Но какво всъщност означава повтарящото се число 22? Случайност или кодове на рептили е това? Единственото разминаване в случая идва от възрастта на Ариана Гранде- певицата е на 23 години, което или е пропуск или е било невъзможно да се намери 22-годишна изпълнителка на същата дата. Радио 42 моли всички свои читатели да се замислят възможно ли е това съвпадение и повтарящото се число 22? 

В допълнение, към настоящият момент жертвите са 22, но само на три от тях самоличностите са известни. Във Великобритания, държава известна със своята комуникация и точност, възможно ли е това? До колко тероризмът е действителен и до колко той не е измама- медийно събитие, с цел манипулиране на човечеството и постигане на конкретни цели? До колко, чисто математически, може да се случи такова съвпадение? Театрална постановка ли е случилото се в Манчестър?

Радио 42 иска да насочи вниманието на своите читатели и към поделение 22:11 – най-секретното и голямо военно поделение в България, построено през 60-те години на миналия век. Случайност ли е номера, който носи базата? Радио 42 пита какво е 22? 

Ако проследите видеото по-горе, ще разберете, че освен неидентифицирани летящи обекти в небето, има и неща на земята, които остават неясни. Какви са тези секретни обекти и какво всъщност се случва там? Какво означава числото 22?  

За (НА)ЛИЧНО 363 Articles
Александър Атанасов

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван