Мoже ли някой да ми обясни как човек без образование стана правосъден министър?

Цецка Цачева
Министър на КРИВОсъдието

Родена на 24 май 1958 г.

„Завършила“ право в СУ „Св. Климент Охридски“ – от дипломата по- долу се вижда че тя е фалшифицирана. което означава , че не е завършила абсолютно нищо! Може и да е учила право първи и втори курс, ама до 4 и пети не  стигнала!
Депутат в 41-то Народно събрание от 5 юли 2009 г.
Председател на 41-то Народното събрание от 14 юли 2009 г. до 14 март 2013 г. – помните ли песента цъфнал ГЕРБ

ГЕРБ

АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ОБЯСНИ КАК ТОВА НЕЩО НАПРАВИ ТАКАВА ГЛАВОЛОМНА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА- защото е хм проста, хем без образование, хем е дебела и не лицеприятна – като и повечето от ГЕРБ между впрочем!

Зам.-председател на Парламентарната група на ГЕРБ в 42-ро Народно събрание  от 21 май 2013 г.  до  6 август 2014 г.
Председател на 43-тото Народно събрание от 27 октомври 2014 г. до 26 януари 2017 г.

Бившият вътрешен министър използва профила си във фейсбук, за да публикува и своята диплома от Юридическия факултет към Софийски университет. Направил е и сравнение, като до неговата е поставил тази на Цачева. Отдолу има коментар:

„Две дипломи. Едната е истинска – тази с печатния номер

Заради питанките, че съм завършил за три години ЮФ – нямах време, индивидуален план – две за една.

Но пък Цецо го е завършил у ВИФ за два месеца“.

Бонев визира номерът на дипломата. На едната диплома номерът е с печатни цифри, а на другата е написан на ръка. На Бонев дипломата е с печатните цифри, а Цецка на ръка.

На това се базират съмненията на Бонев, че дипломата на Цецка не е истинска.

За повече разкош Бонев публикува още една снимка, на която се виждат две дипломи, идентични с една малка разлика – в името. Едната е Цеца, а другата е Цецка

 

 

Верноподанически медии и академични ръководства защищават незащитимото заедно с пресцентъра на ГЕРБ.

Показаха ни поредните менте документи.

На 15 и 16 октомври пуснах два поста с аргументите си срещу автентичността на дипломата на Цецка Цачева от СУ „Кл. Охридски“ и удостоверението й за стаж.
Аз съм табу за държавните администрации – макар и гражданин на тази страна, за тях съм някакъв фантом. А се знае, че с фантоми контактуват екстрасенси и врачки, но не и държавни администрации.

Те не припознават журналиста Григор Лилов с разследванията освен като „фантом“ – несъществуващ, за да му отговарят или да се сезират от фактите, които изнася.
Но пък охотно припознават национално „отговорните“ и „обективни“ медии – в случая bTV. Защото днес бяхме ощастливени с тяхна проверка с пълното съдействие на пресцентъра на ГЕРБ и Софийския университет за дипломата на Цецка Цачева.

И дори ни показаха главната книга на правния факултет.

И в тази връзка задавам първия си въпрос – какво търси тази главна книга тя в СУ, като по закон отдавна е в Държавния архив?  (изводът е , че въпросната главна книга , която показаха пред медиите е създадена 3-4 дни след като се разбра, че дипломата на Цачева е фалшива ) да си го кажем направо Цачева няма никакво висше образование, камо ли висше юридическо

И истинската ли е?

Защото за мен тези показани документи са менте.

Има и втори въпрос.

Според показаното ни приложение Цецка Цачева е завършила специалността „право“ през 1981-1983 г., като го е записала 1978-1979.

Няма да питам как завършваш в две различни учебни години с интервал от една непосочена година между тях – 1981-1983?!

Но задължително ще запитам как въобще и на какво основание фигурира 1981 година в този документ? Тогава Цецка Цачева е била ТРЕТИ КУРС!!! Или ако се има предвид есента – ами таман е започвала обучението си ЧЕТВЪРТИ КУРС!!!  – а аз имам спомен, че правото се учи поне пет години, та и фалшификаторите не са направили баш като хората фалшификацията, защото ако Цецка по това време е 3- ти курс,  дори да кажем началото на  4 курс няма как да завърши право по това време. ТОВА ПРОСТО Е ПРЕЦЕДЕНТ АМА НАПРАВО НЕВЕРОЯТЕН. – в кръга на шегата може би Цецка е имала достъп до машината навремето и е прескочила една година, ама пак не се получават сметките!

Смях, смях, смях…

И плач – става дума за бившия председател на Народното събрание! кандидат президент на България от страна на ГЕРБ – (добре, че не стана) и сегашен министър на правосъдитето: та всиките тези фалшификации не са кой знай колко по – различни фалшивките в биографиите на предишните, които също съм разследвал)

Следва и трети въпрос.

Държавният изпит е положен през април 1983 г. И както е отбелязано в дипломата, тогава Цецка Цачева се е дипломирала.

Ама от показаната ни книга виждаме под хвърленото отгоре приложение редове от нея. И датата на един от изпитите е … 13 май!!!!

Апропо, такива дати могат да се видят и в горните редове на тази главна книга – например 18 май 1983 г.

Възможностите са само две – показаната ни главна книга е фалшива и фотошопната. Или пък дипломата и приложението към нея, което сега се размахва.
А според мен и най-вероятно – целият сет документи.

Четвъртия въпрос го зададох аз в предишните си постове. Но аз сега няма да отговоря на него (фантом съм за институциите), а ще отговорят мои колеги.

Пред мен не са давани обяснения за ръкописния номер на дипломата, който е нечувано изключение. Пред колегите от в. „Сега“ обаче са дадени.
И ето какво написаха те:

„От пресцентъра на СУ увериха, че успехът в дипломата съвпада с този в приложението, а „номерът на дипломата е автентичен и е изписан на ръка“. Как така хем е автентичен, хем е добавен на ръка?

Е такова чудо ни се е чуло ни се е видяло някъде, номер на дипломата да се прибавя на ръка!

Обяснението:

„При изготвянето на дипломата е допусната техническа грешка при изписването на мястото на раждане – вместо село Драгана е изписано село Драгино. Това тогава е наложило дипломата да бъде изготвена наново, като уникалният номер е бил изписан на ръка.“ ДА БЕ ДА – И НИЕ ВЗЕХМЕ , ЧЕ ПОВЯРВАХМЕ НА ТОВА БЕЗУМНО ОБЯСНЕНИЕ. Ако това е аргумент………………….?

На въпрос откъде СУ е намерил заготовка за диплома без фабричен номер, (аз основателно отбелязах, че те са се водили ценни документи със съответния режим за тях) от пресцентъра казаха, че не могат да отговорят.“ (край на цитата)  – ами нали ако отговорят, ще стане ясно, че по поръчка на Бойко Методиев Борисов е направена диплома със задна дата на човек, който си му е един от най- най- приближените буквално са си дупе и гащи! 

Само ще отбележа, че на колегите от в. Сега“ е отказано да видят документите с очите си.

Разбира се, тези въпроси са риторични. Отговорите им са ясни. Могат да се зададат и още такива въпроси, чиито отговори също ще са ясни. И които аз мога да аргументирам със съответните доказателства.

Но е напълно излишно – още повече след поредния фал с тази така нар. диплома.

Какво представляват държавните и партийни институции, както и огромното мнозинство родни медии за всеки е ясно – едни жалки ментарджии. Срам за нас, че ги търпим.

Срам и за опозицията, което в предизборна кампания би трябвала първа гръмогласно да тръби за това. А си мълчи. Сега тази опозиция е част от управлението и си трайка да не си изпусне министерските креслена дето баце им ги отпусна!

ВЕРСИИТЕ

Срам и за ювелирите от бившите тайни служби създадели на СИК и ВИС– днес „дясно“ ориентирани гербаджии. Нима толкова са им „ювелирните“ възможности?

 

А най е срамно за СУ „Климент Охридски“, който и аз съм завършил. И за така наречената академична „независимост.“ И онова, което наричат „интелигенция“ у нас.

Давам факсимиле от документите

doc1doc2

За (НА)ЛИЧНО 363 Articles
Александър Атанасов

10 Comments

 1. Наистина живеем в държавата на абсурдите щом човек който е с фалшива диплома оглавява министерството на правосъдието. В юридическия факултет навремето ни учеха,че правосъдието е основният елемент, който изгражда държавността в една държава.Отдавна наблюдавам, че в България правосъдие в действителност няма, за капак назначиха за министър на правосъдието доказана мошеничка.

 2. Защо не Цеца-Цецка министър, с преизбрания за трети път евтин гъзоблизец. По-лошото са реките пари, които текат по техните сметки и те вече могат да си купуват всичко. Необезпокоявани от никого, те все още има защо да са в България, а ако стане напечено ще си ги харчат в чужбина. Куршумът в сланините е решението, а не писането във фейса

 3. Може да е подочула от някъде, че всеки народ си заслужава управниците. Избрани ли са? Да. Ще ближем рани 4 години, освен ако има атентат, природно бедствие или естествена смърт. Но такива рафинирани говеда са вечни. И май естествената смърт ще си е наша.

 4. Цецка и състуденти няма за да потвърдят че е учила във въпросното учебно заведение.

 5. Намерете двама, които наистина са завършили този випуск.Не вярвам да са били толкова много, чеда не се помнят.

 6. Приказки ,приказки ,само приказки.Нашата банда е по-хубама от вашата банда.Ами ,да се задействувва прокуратурата ,да вземе и да образува едно наказателно производство .Да се проведе разследване ,ако има виновен-да се накаже по закон.
  Така по-малко приказки ще се приказват и повече ще се работи.Казаното по-горе е срещу висш държавен чиновник и политик.Ако е вярно -чл.316 във вр. чл.308 ал.2,вр. с ал.1 от НК, ако не е вярно -чл.147 от НК.Стига само приказки и казани ,недоказани „истини“.

  • До като парламента се окупира от престъпници ,никой никога нямама да накаже когото и да било от тези предатели. В България няма никакви институции от много одавна. Това там е една организирана престъпна група ,която работи срещу суверена ,и за собствена облага.

 7. Чудихме се защо тъпчем на едно място а не вървим напред,защото ни управляват нагли простакеси, с купени дипломи и цилия парламент са все такива алчни, крадливи,природно прости с менте дипломи,които незнаят нищо за човешките ценности и не само разпродадоха България но и продължават…..
  АЛЧНИ КРАДЛИВИ МАЙМУНИ, СОРОСОЙДНА ЗГАН

 8. Когато Бог създал човека, е надценил възможностите си.

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван