Кое беше най-важното на Парада на Победата?

Любомир Чолаков, българин живееш в Португалия написа в своята фейсбук страница:

Лично за мен, както и миналата година -най важното в парада на победата, който се състоя на 9 май 2017 г. беше прекръстването на Министъра на отбраната на Руската федерация Сергей Шойгу преди началото на Парада.
През 2015 г. това се случи ЗА ПРЪВ ПЪТ от 1917 г. насам. В продължение на 98 години никой министър на отбраната на Русия не се беше прекръствал.
Страницата на историята се затвори.
В днешния свят, когато годишно 100 хиляди християни биват убивани заради вярата си – по 1 на всеки 5 минути (според официалните статистики на ООН и Ватикана), когато във Великобритания ЗАБРАНЯВАТ на християните да носят кръстчета, в Западна Европа хората се срамуват да се нарекат „християни“ (лично съм свидетел на такива случаи), и навсякъде на Запад църкви се превръщат в хотели, кръчми, складове, барове и джамии – да се прекръсти министърът на отбраната преди началото на най-големия и тържествен военен парад в света, това е нещо изключително.
То наистина е велико!
То показва кой е истинският защитник на християните и християнството по света!

За (НА)ЛИЧНО 363 Articles
Александър Атанасов

1 Comment

  1. На мен лично,изобразявайки Кръстния знак, министъра на отбраната на Русия донесе огромно удовлетворение.Като православен християнин почувствах,че съм защитен от силите на злото.И не само това.Това свещенодействие показа,че Православието има здрави и непоклатими основи во веки веков.

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван