Кауза ЛИЧНО: Сретен Йосич е наш стратегически партньор в борбата със синтетичните наркотици, продавани от Бойко Борисов, ДЕА и ЦРУ.

Публикувано за първи път на 25 септември 2016 година. Поради проблем в системата се налага публикацията да бъде качена в платформата отново. 

 

Кауза ЛИЧНО апелира Бойко Методиев Борисов, заедно със своите господари от ДЕА (американска агенция за борба с наркотиците), да предприемат кардинални и незабавни действия за спиране тровенето на населението по всички възможни начини! Американските господари поощряват алчността на Бойко Методиев Борисов и унищожението на българския народ! Българите, управляващи народа ни, се превърнаха в слуги на алчността и ценностите на Америка. Америка, която за да се пребори за наркотиците превзе Колумбия, превзе Афганистан, а сега иска и Перу. Същите действия предприемат и в „миротворческите“ си операции за завладяване на пертола. Искат петрола, искат наркотиците, искат и храната. Но това трябва да спре! Ние искаме чиста храна от чиста земя, искаме да ни управляват истински българи, а децата ни да имат бъдеще, вместо да се превръщат в брутален инструмент за изкарване на пари! Над 50% от младите българи взимат синтетични отрови, продавани за наркотици, поддържани от Бойко Борисов и неговите канали. Останалите взимат хапчета. Нацията се е превърнала в нация на наркомани, зависими от кражбата, от лекарствата, от отровите и от синтетичните наркотици, които не струват нищо, но пък се продават скъпо. Те струват стотинки, но се продават за стотици левове. Печалбата е в 10 000% – от 1000 вложени долара се печелят 10 милярда, от синтетичен кокаин. От синтетичният хероин печалбата е 1 милиард. Това е нормално, тъй като кокаинът се продава по-скъпо, е нормално да се произвежда по-евтино. Измамата е навсякъде. Всичко е обърнато наобратно.
Бойко Борисов прилича на тримата глупаци, но на куп. Явно министър-председателят е гледал филмите на Доньо Донев и е съумял да влезе под кожата на българите, които много обичат глупостта. Както Айнщайн е казал: „Не е сигурно, че Вселената е безкрайна, но алчността и глупостта са такива“. А тези на Бойко Борисов са неизчерпаеми мега Вселени! Той е психопат, който се прави на „хрисимко“, но в същото време пуска слухове, че това че изнасилва и малтретира хората, че е убиец и не само – си било в ррда на нещата. Понеже не бил сам, а с повечето от влстимащите, то това можело да се възприеме като чест и жертвите. Обърнал им бил лично внимание.  Нека разберем кой е Бойко Борисов, нека си признае какво на времето, дало с Пашата са малтетирали и измъчвали възрастна жена- инвалид  за да им прехвърли нотариално имот.
Нека смело излезнат и кажат какво са сторили. Тогава ще им дадем правото да продължат да съществуват около нас, но без да ни пречат. В този случай няма да се наложи да ги затваряме в Парламента за неопределен срок, където да заседават, докато ние да ги наблюдаме като ВИП Брадър.Време е народните избранници в България трябва да се превърнат в народни изгнанници. Най-долната работа е държавната работа. Най-долните, най-подли, алчни и мързеливи са ресурса , който държавата използва за нашето унищожение. Министерствата са се превърнали в социално подпомагане. 95% от хората в тях ходят на работа, но не работят -затова пък им се плаща от нас. Кауза ЛИЧНО предлага да се съкрати държавната администрация с 90%, да останат само работещите. Съкратените ще взимат 50% от възнаграждението, докато си търсят други препитания в гратисен период. Останалите 10% ще получават адекватно заплащане, управлявайки в полза на България, българите, ресурсите, знанията , тридициите и бъдещето на България.
За (НА)ЛИЧНО 363 Articles
Александър Атанасов

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван