Алтернатива „ЛИЧНО“ – Личен Избор за Човешко Ново Общество

България от своето членство в ЕС и НАТО спечели стократно увеличаване на корупцията, унищожаване на администрацията. Всеки  можещ човек е излязъл от административния апарат и е направил собствена частна фирма, с цел да се облагодетелства.

Европейските пари станаха символ на кражбата и алчността. Те поощриха склонността да сме тарикати за сметка на другия, но в крайна сметка те достигнаха до не повече от 5% от българите и станаха частна собственост на политическата прослойка и свързаните с нея мафия и фирми. Задкулисните митични дърти дядки – кукловоди разиграват един и същ театър 25 години. В крайна сметка уродливото създание, което те създадоха е нито демократично, нито свободно, нито правово, нито солидарно и няма нищо общо с декларираните стълбове и принципи на европейската демокрация в прокламирания Европейски съюз.

В момента Европейската комисия подкрепя България с ясното съзнание, че министър- председателят е криминално проявен; с ясното съзнание, че в България всички еврофондове най-вероятно се крадат, но тя не го казва, защото е политически неизгодно

Беше ясно, че англичаните ще последват политиката на Гърците.

За разбиращите от външна политика е видно, че гърците не са фалирали, а счетоводно са се престорили, че са фалирали. Хитрите византийци реално фалираха 2-3 пъти, опростиха им 200 млрд., дадоха им още 100 млрд. и сега ще продадат пустеещите си острови на богатите арабски шейхове, които ще инвестират и ще създадат работни места и ще развият туризма.

ВЪПРОСЪТ Е: Имаме ли ние място и къде е мястото на България в ЕС?

България и ние българите нямаме държава. Ако имаш проблеми и нямаш пари, нямаш никакъв шанс да се оправиш, защото държавата функционира единствено и изцяло в полза на корупция и рекет, и по така наречения „втори начин“.  Държавност, която да се грижи еднакво за всички не съществува, а работи за 1-5% с производните си пипала мафия, която дори не се старае да маскира ходовете си. С вроденото си овчедушие, така ние скоро ще си загубим земята, и „България“ ще съществува само в историческите справочници.

Никой не иска за партньор помияр! Българинът се превъплъти от лъв в най-долнопробен помияр, който се върти и краде от чинията, където е сложено яденето

Ние- българите трябва много бързо да разберем, че няма кой да ни помогне! Трябва да запазим красивата си , изключително богата климатично, географски и с природни ресурси страна.

Ако България – като „държавата на крадците и уродите“ спре да краде наполовина, ще имаме три пъти повече фондове, отколкото са европейските годишно! От държавният ни бюджет се краде минимум половината. А еврофондовете представляват 10% от бюджета. Развили сме наркотична зависимост от кражбата…

Истината е неприемлива и недопустима в тази държава, която ние позволихме ТЕ да създадат.

Аз съм готов и предлагам алтернатива, която се казва“ЛИЧНО“ – Личен Избор за Човешко Ново Общество! Чрез тази кауза ние ще принудим или тяхната държава да стане наша, или тях ще ги изолираме. От народни избраници ще ги превърнем в народни изгнаници. Когато ние спрем да им даваме пари и да им плащаме данъци, за да ги крадат, за 1-2 години те ще изчезнат…

 Аз предлагам Акционерно дружество с мениджъри по отделните секторни политики, които на ясни договорни отношения да изпълняват задълженията си, така че всяка печалба на това АД да се реинвестира в реални услуги за нас – хората. Ще имаме наша структура, която ще ни дава възможност за справедливост, закон и морал.

За (НА)ЛИЧНО 363 Articles
Александър Атанасов

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван